Θέλοντας και μη, ζεις και εσύ στο 2010 κι ενώ μπορεί να προσπάθησες να αντισταθείς στο νέο (για την Ελλάδα) τρόπο επικοινωνίας, που δεν είναι άλλος από το διαδίκτυο και ακόμα περισσότερο το Facebook, άρχισες να αναθεωρείς και να σκέφτεσαι πως δεν είναι και τόσο κακό να το δοκιμάσεις.
Και καλά κάνεις! Γιατί εδώ που τα λέμε, δεν είναι και τόσο επικύνδυνο πια το να επικοινωνείς μέσω διαδικτύου αρκεί να μην παρεκκλίνεις από τους βασικούς άτυπους κανόνες που θα βρεις στο TL!fe και να θυμάσαι πού πρέπει να βάζεις φρένο. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες αλλά και οι άντρες που έχουν βρει αυτό που έψαχναν στο Facebook ή μέσα από αυτό κατάφεραν να δώσουν μία “έξτρα επέκταση” σε κάποια γνωριμία τους και δεν το μετάνιωσαν!
Μία από τις πιο δυνατές συναισθηματικές ιστορίες του διαδικτύου, είναι αυτή του Κώστα και της Joanna.
Διαβάστε τι περιγράφει ο Κώστας στο ΤL!fe
Σύμφωνα με έρυνα της Microsoft, το 54% των χρηστών παραδέχεται ότι προτιμά να φλερτάρει μέσω διαδικτύου, παρά πρόσωπο με πρόσωπο. To 27% των Ελλήνων θεωρεί ότι το διαδίκτυο είναι ο απλούστερος τρόπος για να κάνεις νέες γνωριμίες. To 33% έχει επιχειρήσει να κάνει σχέση με κάποιον ή κάποια που γνώρισε online. To 32% έχει εκφράσει τον έρωτα του μέσω του MSN.
To 8% των σχέσεων κατέληξε σε ευτυχισμένους γάμους και το 25% σε μακροχρόνιες σχέσεις… Η διαδικτυακή αναζήτηση συντρόφου είναι η τρίτη δημοφιλέστερη μέθοδος γνωριμίας!
tlife.gr