ΦΙΛΕΤΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ!
Υλικά: 4 φέτες φιλέτο
500 γρ. φρέσκα ριγκατόνι (ζυμαρικό)
250 γρ. μανούρι ΜΕΒΓΑΛ
200 γρ. κρέμα γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ
Λίγο λευκό κρασί
Λίγο ηλιέλαιο
Αλάτι, πιπέρι
Τρόπος παρασκευής
Σ ένα τηγάνι πολύ ζεστό, με λίγο ηλιέλαιο, τηγανίζετε τα φιλέτα επί 2 λεπτά από την κάθε πλευρά. Αφήνετε κατόπιν τα φιλέτα στην άκρη και πετάτε το λάδι από το τηγάνι και χωρίς να το πλύνετε, «σβήνετε» με κρασί ώσπου να εξατμισθεί. Ρίχνετε το μανούρι και την κρέμα γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ, αφού προηγουμένως τα χτυπήσετε στο μίξερ.
Ανακατεύετε τη σάλτσα, προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Βράζετε επί 5 λεπτά τα ριγκατόνι. Σ’ ένα πιάτο βάζετε τα φιλέτα, αφού ρίξετε λίγη σάλτσα και μετά προσθέτετε τα ριγκατόνι με την υπόλοιπη σάλτσα από πάνω.